21-02-04

FilmTips E

15:25 Gepost door Sine Metu | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hmm... Sine, leg mij eens uit hoe het komt dat je Entrapment hoger inschat dan The English Patient, bijvoorbeeld. Persoonlijk zou ik het echt moeilijk hebben om zo een lijst te maken, maar het is wel funny op eens te lezen.

Gepost door: Dave | 07-09-04

moeilijk het is wel moeilijk om dat uit te leggen. ik scoor de films van zodra ik ze gezien heb, of de volgende dag. dus meestal zit de film fris in mijn hoofd. soms hangt dat natuurlijk af van mijn mood enzo...
van entrapment heb ik enorm genoten... the engllish patient vond ik iets te saai... dat herinner ik me nog. achteraf denk ik soms, misschien heb ik toen niet op de juiste moment de film gezien... mja... als ik de film ooit opnieuw zou zien, kan het zijn dat ik die opnieuw scoor. zo had ik aanvankelijk leaving las vegas weinig gegeven. maar later zag ik die film opnieuw en vond ik hem subliem...
als je natuurlijk het lijstje ziet kan het soms raar zijn, omdat alle films dooreen staan, en soms kan je gewoon niet vergelijken.
het is eerder maar een richtlijn.
voor mij zijn films vanaf een 6 te doen om te zien. vanaf een 7 zou ik ze al aanraden...

meer kan ik er niet over uitleggen...
voor mij is dat scoorsysteem ook een manier om makkelijk bij te houden welke films ik al gezien heb, want het komt soms eens voor dat ik een titel herken maar niet weet als ik de film al gezien heb of niet en dan kom ik eens naar mijn lijstje surfen en dat weet ik het gauw! :-)

Gepost door: Sine Metu | 18-09-04

De commentaren zijn gesloten.