14-04-04

Heeft u een gezond gewicht?

Ik heb vandaag een beslissing genomen. Ik ga op dieet. Vanaf nu! (eigenlijk vanaf een uurtje geleden). Ik hoef dit hier niet mee te delen, maar ik doe dit eigenlijk om een beetje druk uit te oefenen op mezelf. Tot ongeveer een jaar geleden had ik steeds een gezonde BMI (body mass index), maar dan heb ik mij een beetje laten gaan. Ik at meer, ik at ongezonder en door even met mijn voet in't gips gezeten te hebben had ik minder beweging. Daarvoor lette ik steeds op mijn voeding, dronk geen frisdrank en at veel groenten en fruit. Deze goede gewoonte ben ik jammergenoeg kwijtgeraakt en daar wil ik dus opnieuw mee beginnen. Ik wil terug naar een BMI van 23. Ik blijf realistisch, alles wat lager is, dat zou een te zware inspanning zijn voor mij. Ik doe het ook niet voor de superslanke lijn, maar vooral om gezond te blijven en me goed te voelen in mijn vel. (ok, ik geef toe dat ik een aantal broeken krap beginnen te zitten en dat ik die weer gewoon wil kunnen dragen). Er moeten dus een aantal kilo's af.
Mensen die ook hun BMI eens willen uitrekenen, ik heb een handige BMI meter gevonden op't internet: http://www.voedingscentrum.nl/body_mass_index/body_mass.html. Zo kom ik perfect te weten hoeveel kilo's eraf moeten. Ik ga echter niets forceren en ik wil ook blijven genieten van het leven (en het lekkere eten), daarom is een BMI van 23 mijn streefdoel.
Het dieëten doe ik niet zomaar. Ik ga gebruik maken van een aantal Herbalife producten. Dit zijn volledig natuurlijke producten. Ik heb gekozen voor Herbalife Formule 1, dat is een maaltijdvervangend product. Daarnaast zal ik ook de thee drinken (gewoon een theelepeltje poeder in een fles water doen en zorgen dat je die fles leegdrinkt) en ik neem ook een doosje pilletjes (=kruiden- en vezeltabletten), goed voor de spijsvertering. Ook hier zal ik een zekere discipline voor moeten aan de dag leggen, maar ik ga er mij 100 % voor "smijten". Vanaf nu dus! Hierbij wens ik mezelf veel sterkte want ik zal het nodig hebben! :-)


14:23 Gepost door Sine Metu | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

dieet allez, jij ook al. K ga het proberen met fitness en wat minder te eten

Gepost door: Leen | 14-04-04

Afslanken met Herbalife shakes Proficiat meisje dat je voor Herbalife kiest!
Het beste dat je kunt hebben! Al die mensen die zomaar op dieet gaan en 'minder gaan eten'... ze weten niet wat ze doen. Ze bouwen tekorten op en krijgen een jojo effect.
Met Herbalife shakes ga je je lichaam en je spieren voeden en wordt je weerstand goed opgebouwd. Tekorten worden aangevuld en er komt een evenwicht. Je hebt geen honger en je voelt je super! Ook na je dieet blijf je lang op je gewicht... Een gezonde eetgewoonte aanleren is wel belangrijk... maar bij mij is dat nu al 4 jaar mijn Herbalife shake eten met voedingssupplementen. Een kuur af en toe bestaat ook, maar ik heb het echt in mijn voedingspatroon ingepast!
Groeten en nog eens proficiat!
Koen

Gepost door: koen | 16-11-05

De commentaren zijn gesloten.