21-04-04

3 Funny Filmpjes

Gisteren heb ik wat achterstallige mail ingehaald en dus veel filmpjes, powerpoints en cartoontjes bekeken. Degene die in mijn adresboek zitten zullen dit wel gemerkt hebben! ;-) Voor vandaag heb ik een selectie van 3 filmpjes gemaakt die zeker de moeite waard zijn!
 
1. Tyson, the Skateboarding bulldog
Het eerste filmpje vind je op de website van Tyson, een hond die van skateboarden houdt. Tyson lijkt het nog leuk te vinden ook. Naast een filmpje zijn er nog allerlei foto's en info te vinden op deze website. Het filmpje.
 
 
 

2. Pulp Fiction Theme
De volgende twee zweedse/deense/noorse (ik ken het verschil niet) jongeren hebben een heel orginele manier gevonden om een liedje uit Pulp Fiction op hun gitaar na te spelen. Jullie herkennen het direct (maar eerst leggen ze uit hoe ze het gaan doen)! Het filmpje.
Bij deze wil ik ook een beetje reclame maken voor manzonderkop.be. Dit is een eigenlijk een soort database van filmpjes, bloopers, reclames, cartoons,...

 
3. Wall Jumping
Het derde filmpje is er eentje van een aantal jongeren die er een hobby van gemaakt hebben om van gebouw naar gebouw te springen, muren op te klimmen, koprollen te maken op de vreemdste plaatsen.
Het "geschifte" filmpje.(het laden duurt misschien wat lang, maar het is zeker de moeite waard)
 
Veel kijkplezier! ;-)
A+

09:17 Gepost door Sine Metu | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.