19-10-04

WinAmp 5

Ik ben iemand die niet te gauw updates van programma’s installeert. Als alles naar behoren werkt, dan neem ik liever geen risico’s. Een week of 2 geleden heeft zich dat nog eens duidelijk gemaakt toen ik per ongeluk “service pack 2” van windows geïnstalleerd heb. Je kan je natuurlijk afvragen, hoe doe je dat per ongeluk!!!??? In het kort, ik stak een cd-rom in mijn cd-rom speler omdat ik een programma wou installeren, dus logischer wijs dacht ik dat de pop-up die op mijn scherm kwam, van dat programma kwam en zonder echt aandachtig te zijn installeerde ik het programma… maar dat was dus de servicepack 2… en ik heb het geweten… daarna een tijdje problemen gehad, als in: geen shortcuts meer op mijn desktop en ook geen taakbalk meer. Niets. Ik kon enkel nog programma’s openen via ctrl+alt+del en dan via taak uitvoeren. Rechtermuisknop op het bureaublad werkte ook niet meer. Na een tijdje ben ik er (met de hulp van een andere blogger) toch uitgeraakt! Oef! Voorlopig geen servicepack 2 meer voor mij.

Een lange inleiding om te zeggen dat ik eindelijk de nieuwe winamp geïnstalleerd heb. Ik werkte nog steeds met 2.7.9. ofzo… maar ik had nu toch wel zin om de nieuwe winamp te installeren. Eigenlijk vooral omdat ik een beetje wou prutsen met de nieuwe screenshots die ik gezien had op de site. Met mijn favoriete games ooit (al is het al heel lang geleden dat ik ze nog gespeeld heb): Super Mario Bros 1, 2 en 3! Ik vind de screenshots gewoonweg ZALIG!

 

Mijn keuze (staat op random):

 

Super Mario Bros 3: Na d'een 2 (die ik een beetje vond tegenvallen) was dit een super spel. Hier hebben mijn broer en ik nog langer mee gespeeld dan SMB 1. Vooral omdat je ook tegen elkaar kon spelen. Er zaten ook veel secrets in en dat maakt het natuurlijk nog verslavender. Deze skin vind ik dus pure nostalgie!

 

 

 

Super Mario Bros 1 (nintendo 8-bit): uren uren uren gespeeld. samen met mijn broer! en ik heb uiteindelijk als eerste de prinses gevonden! OLE.

 

 

 

Duck Hunt (nintendo 8-bit): Dit spel ook veel gespeeld. Stond op dezelfde casette als Super Mario Bros 1. Ik krijg al zin om alles weer van de zolder te halen!!08:52 Gepost door Sine Metu | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

SP2 Inderdaad, service pack 2 is superzwaar, ook problemen mee gehad en hem er terug afgesmeten.

Gepost door: tinker | 20-10-04

SMB Op Super Mario Bros heb ik ook nog vele uren gesleten...den 2 was inderdaad minder. Super Mario 1 heb ik destijds 8 keer na elkaar uitgespeeld. Toen ik op de eerste ALP Super Mario Bros zag staan, stond ik na 5 minuten al weer in de 8e wereld, ook al was het 10 jaar geleden ofzo dat ik het gespeeld had.

Duckhunt heb ik quasi nooit gespeeld aangezien ik het niet had. Ik heb mijn NES gekocht met de Teenage Mutant Ninja Turtles als meegeleverd game.

Gepost door: ChildeRoland | 20-10-04

De commentaren zijn gesloten.