28-12-04

Spanje: huis te huur

Op zoek naar een vakantiebestemming in Spanje? Dan is Casa Alma in Calpe aan de Costa Blanca misschien iets voor jou en je vrienden (er is immers plaats voor 6-8 personen). Meer info: Casa Alma. Website under construction, maar info en prijzen zijn up-to-date. Meer info over de omgeving: Calpe. Voor de geïnteresseerden, geef mij een seintje en ik kan meer uitleg verschaffen.

09:18 Gepost door Sine Metu | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

beruchtt? leuk filmpje, wel beruchte met 1 t (mmaar jja, wwat moet ik zeggen hé).
tussen haakjes: is dat een beetje doen, die feminatheek ? (die van boon hé, niet in casa alma. Heb net zijn Fenomenaal Geuzenboek min of meer afgerond (de laatste 70 bladzijden van de 700 zijn voor een andere keer, ik heb een beetje een geuzenindigestie nu)

Gepost door: lluc | 29-12-04

beruchte ik zal het doorgeven aan de webmaster ('t kan zijn da'k da wel al gezegd heb, maar 'k weet het niemer).

feminatheek ligt klaar maar 'k moet er nog in beginnen. 't is gewoon een nieuwe aanwinst! :)

Gepost door: Sine Metu | 30-12-04

voor ik het vergeet leuke feesten en een fantastisch 2005!

Gepost door: lluc | 31-12-04

Mooi huis mooie locatie Ziet er allemaal fantastisch uit ga zo nog ff naar je site voor de prijzen. Wellicht neem ik nog contact met je op voor augustus. groet

Gepost door: martin | 14-03-07

Overnachten in een grotwoning moet je zeker veens proberen!!
Op doorreis in Andalusië, een prachtige streek in het zuiden van Spanje, ging onze weg langs Huescar. Op zoek naar een unieke locatie vonden we dit dorp, gelegen op 150km van Granada en de Sierra Nevada. Hier vonden we grotwoningen uitgehouwen in de rotsen, in een prachtige en rustige omgeving rijk aan talloze meren en natuurparken.
Deze grotten werden reeds als woning gebruikt door de Moren in de Middeleeuwen en later als slaap- en schuilplaats voor herders en hun schapen. In winter en zomer is er in de grotten een constante temperatuur van 18-20 °C, koel in de zomer en warm in de winter.

Nu hebben we de grotten terug woonklaar gemaakt, waarbij we de originele slaapkamers en woonvertrekken, met elk hun open haard en schouw, hebben behouden. Natuurlijk werd het nodige comfort voorzien: een keuken met kookgelegenheid en een koelkast, een badkamer met jacuzzi, en een slaapkamer met hemelbed en romantische verlichting. Elke grot heeft ook haar eigen terras, met barbecue en tuinmeubels. Er is eveneens een zwembad voorzien waar u van wat afkoeling kan genieten in de zomer.

Wij bieden u hotelservice en serveren u dagelijks een heerlijk Spaans ontbijt.

Een unieke en onvergetelijke ervaring: verblijven in een rustieke en romantische grot op een prachtige locatie, en genieten van de rust met zicht op de bergen en de olijfgaarden in het dal. U verblijft op wandelafstand van het dorp met haar gezellige bars, restaurants, winkeltjes en supermarkten. Daar ontdekt u ook de gastvrijheid en vriendelijkheid van de plaatselijke bevolking.

Wij respecteren uw privacy en staan steeds voor u klaar met informatie over de streek en haar cultuur.

Beleef deze unieke ervaring en proef van Andalusië op een manier die u nooit meer vergeet!

www.grotwoningen.be


Karin&Chris Noelmans-Claus
Barrio De Las Santas 173-175
18830 Huéscar (Granada)
grotwoningen@gmail.com

0032 473 699 799
0034 817 686 354

openingszinnen:
*Here's another place to put on your to-do-list!
*This is really worth it!
*It's a must sleeping in this caves!
*It's an exciting experience to stay in this caves!

m te overnachten:
Verblijven in een grotwoning.Beleef deze unieke ervaring en proef van Andalusië op een manier die u nooit meer vergeet !!!
Op Doorreis in Andalusië, een prachtige streek in het Zuiden van Spanje, ging onze weg langs Huéscar . Op zoek naar een unieke locatie vonden we deze streek op 150 km van Granada en de Sierra Nevada. We vonden grotwoningen uitgehouwen in de rotsen, in een prachtige en rustige omgeving met talloze meren en natuurparken. Deze grotten werden reeds gebruikt als vluchtoord in de Middeleeuwen en later als slaap- en schuilplaats voor herders en hun schapen. Winter en zomer hebben de grotten dezelfde temperatuur van 18°C tot 20°C, koel in de zomer en warm in de winter. Na deze prachtige ontdekking besloten wij de grotten terug woonklaar te maken, waarbij we de originele woon - en slaapkamers met elk een open haard en schouw hebben behouden. Natuurlijk werd het nodige comfort voorzien, keuken met k
Here's another place to put on your to-do-list!
As we were travelling through Andalusia, a beautiful region in the south of Spain, we passed by Huescar. Looking for a unique location, we found this region, which is 150 km from Granada and the Sierra Nevada. We found cave dwellings, in a beautiful and peaceful environment with countless lakes and parks. These caves have been used by the Moors in the Middle Ages and later as a sleeping-place and as a shelter for shepherds and their sheep. During winter and summer, the temperature in the caves is of 18 ° C up to 20 ° C, cool in summer and warm in winter. After this magnificent discovery, we decided to restore these caves and keep the original rooms, each with a fireplace and chimney. Of course, we added the modern conveniences, a kitchen, a bathroom with jacuzzi, bedroom with a four-poster bed and romantic lighting.
Each cave has its own terrace or garden, barbecue and garden furniture.
We offer you hotel service and serve you a delicious daily breakfast. This is a unique and unforgettable experience, staying in these rustic and romantic caves on a beautiful location with rural surroundings, enjoying the peace and quiet with a view of mountains and olive groves in the valley, enjoying a beautiful sunset. You will be staying within walking distance of the village with bars, restaurants, supermarkets. There you can also discover the hospitality of the local population.
We respect your privacy and are always ready for you with information about the region and its culture.

Experience Andalusia in a way that you will never forget!

www.grotwonigen.be
ookgelegeheid, badkamers met jacuzzi, slaapkamer met hemelbed en romantische verlichting.
Elke grot heeft haar eigen terras of tuintje, barbeque en tuinmeubels.
Wij bieden hotelservice en serveren u, indien u wenst, dagelijks een heerlijk ontbijt. Een unieke en onvergetelijke ervaring, verblijven in een rustieke en romantische grot op een prachtige locatie, genieten van de rust met zicht op de bergen en de olijfgaarden in het dal, genieten van een prachtige zonsondergang. U verblijft op wandelafstand van het dorpscentrum met gezellige bars, restaurants, supermarkten. Daar ontdekt u ook de gastvrijheid van de lokale bevolking.
Wij respecteren uw privacy en staan steeds voor u klaar met informatie over de streek en haar bezienswaardigheden.
Chris&Karin
Barrio de la Santas Grotwoningen
Noelmans-Claus
Barrio de la Santas 175
18860, Huescar, Spanje
0032473699799
0034817686354
http://www.grotwoningen.be

Gepost door: Karin | 03-04-08

Tip! Kijk voor meer huur woningen op: http://www.huur.nl/huis/woning_huren.html

Gepost door: Michael | 18-11-08

Leuk dat verhaal over die grotwoningen Hola, leuk om te lezen over die grotwoningen. Ik had er al wel eens eerder iets over gelezen,maar echt leuk!!

Gepost door: Roos | 28-09-09

Leuk dat verhaal over die grotwoningen Hola, leuk om te lezen over die grotwoningen. Ik had er al wel eens eerder iets over gelezen,maar echt leuk!!

Gepost door: Roos | 28-09-09

Gaaf die grotwoningen!! Klinkt heel gaaf die grotwoningen, ik ga zeker een keertje boeken!

Gepost door: Bas | 17-01-10

De commentaren zijn gesloten.