21-01-05

Het Stokje

Wat het stokje is moet ik intussen niet meer uitleggen denk ik. Ik kreeg het stokje van ChildeRoland en van Dave aka Filmboy.

 

1. Wat is de totale grootte aan muziekbestanden op je computer?

zo’n 8 GB, mijn songs zijn allemaal gerangschikt in bepaalde categorieën.

 

2. Wat is je laatste gekochte cd?

ai, ik koop amper cd’s. de laatste cd die ik gekocht heb was ongeveer een jaar geleden: Soel – Memento. Die ik hier ook op mijn blogje besproken heb. Daarna enkel nog een soundtrack gekocht: Dirty Dancing 2 – Havana Nights. Mijn vriend heeft vorige maand een cd gekocht en dat was de Best of van Grandmaster Flash! :-)

 

3. Wat is letterlijk het laatst beluisterde nummer voor je dit las?

de radio staat op terwijl ik dit hier aan het intikken ben. Het is nu Missing van Everything but the girl. Meestal staat die op 4fm omdat het goede muziek is en vooral aanvaardbaar om mee te werken (stoort niet). Maar het laatste nummer dat ik zelf gekozen heb (gisterenavond om precies te zijn): Bob Sinclar – Alexandrie Alexandra (origineel van Claude Francois).

 

4. Wat zijn de 4 nummers die je heel vaak beluistert of die veel voor je betekenen.

ik beluister muziek altijd in periodes. Een bepaalde winamplijst kan maanden blijven staan. en dan luister ik steeds weer naar diezelfde nummers. om er toch 4 te noemen, kies ik 4 nummers uit verschillende genres. daarmee is het jullie meteen duidelijk dat ik verschillende genres kan appreciëren.

Tanita Tikaram - Twist in my Sobriety

Guano Apes – Open your Eyes

Junkie XL – Little Less Conversation

Rebekah del Rio – Llorando (een van de meest emotionele nummers die ik ken, uit Mulholland Drive, origineel is van Roy Orbinson – Crying)

 

4. Aan wie geef je het muziekstokje door en waarom?

Ik geef het stokje door aan Leentje. Ze post af en toe berichtjes over muziek op haar blog. Een andere keuze was Twinkeltje geweest, maar zij heeft het stokje al op haar blogje staan! Ik geef het ook door aan Hobz, in de hoop dat er nog eens iets op zijn blog komt! ;-)

08:54 Gepost door Sine Metu | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.