05-04-05

Gerolstein

Vorig weekend er een paar dagen tussenuit geknepen. Op het laatste nippertje nog een kamer te pakken gekregen in Hotel Calluna Gerolstein.
 

 
Donderdag in de namiddag vertrokken, zondag in de namiddag terug thuisgekomen. Mijn vriend en ik waren beiden nog niet in Duitsland geweest. We hadden voor een trip naar het Eifelgebergte gekozen omdat het niet ver is, je kan er genieten van de natuur, een beetje rusten, sauna'tje doen en lekker eten. En dat is dan ook wat het geworden is. Het dorpje op zich, stelde wel niet zoveel voor. Het leukste vond ik persoonlijk het bezoek aan het Wolf-und Adlerpark in Kasselburg en de snooker! We zijn beiden nogal fervente snookerliefhebbers en waren blij verrast toen we 1/ eurosport aantroffen op de televisie in onze kamer en 2/ er een snookertornooi (China Open) aan de gang was. Verder waren we nogal onder de indruk van de prehistorische kegelbaan! :-)
 
Enkele foto's:
 

 

 

 


11:04 Gepost door Sine Metu | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

:-) ge hebt nen rare bowlingtechniek, vooral voor van die kleine balletjes die zeker niet teveel wegen. Werkt het?
Doet me denken aan het Overlook hotel in The Shining. brrrrrrrr....

Gepost door: dave | 06-04-05

polsblessure mja, ik had enorm veel last van mijn pols na een rol of 5. dus ik moest met mijn 2 handen! :-) 't ging eigenlijk wel beter want ik kon beter mikken. maar langs de andere kant kon ik ook veel minder kracht zetten... dusja... 'k heb redelijk zwaar verloren.
maar 'k vind onzen moderne bowling wel veel leuker!

Gepost door: sm | 07-04-05

De commentaren zijn gesloten.