16-11-05

iedereen leest

Een oproep aan alle boekenwurmen hier op het forum. Op de website iedereen leest kan je meedoen aan een heel erg cool concept. Op de pagina ik lees ook kan je in het kort een boek beschrijven dat je zopas gelezen hebt. Dit komt dan in een grote database waar andere lezers dan kunnen in rondsnuisteren en eventueel commentaar toegevoegen. Eigenlijk een beetje een boekenforum. Waarom deze aandacht? Het is gebruiksvriendelijk, overzichtigelijk en heeft vele zoekmogelijkheden, bv. in the mood. Verder kan je natuurlijk ook gewoon op thema, auteur of zelf lezer zoeken.
Ik weet niet in hoeverre iedereen leest bekend is, maar deze site verdient zeker een beetje aandacht.
Ik ben Ver van mijn bed van Marc Helsen aan het lezen en binnenkort zal dit boek ook verschijnen in de database.

14:20 Gepost door Sine Metu | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dan Brown achterna? En ik worstel me voor het moment door 'De Vaticaanse moorden' van David Hawson. Op de achterflap staat: 'Nog beter dan Da Vinci-code'. Maar dat is een makkelijke reclamespot om lezers te lokken. Het is zeker geen pageturner. Overstijgt wel ruimschoots de 'gemiddelde' thriller of detective.

Gepost door: bart | 20-11-05

mooie blog is dit Sine.
Iedereen leest is me wel bekend. Prachtig initiatief. Ik heb net 'Kleine zielen' van Kristien Hemmerechts uit. Knappe roman. Ik lees heel graag en veel. Beroepshalve maar ook uit passie. Ook film boeit mij heel erg. Geen grote kaskrakers maar wel independent en vooral Europese film. Transamerica vond ik heel mooi.
Ik ga nog heel dikwijls deze blog bezoeken, veel succes nog.
Dit is mijn eigen blog
http://ansiel.cinebelblogs.be/
en dit is de blog van iemand die ik heel erg heb leren waarderen.
http://christel.skynetblogs.be/post/6802811/reportage
Groetjes
André

Gepost door: André Oyen | 21-03-09

De commentaren zijn gesloten.